Прокуратура області покарала п’ятьох даішників за порушення законів

ПОЛТАВА
12.08.2014, 11:25
Прокуратура області покарала п’ятьох даішників за порушення законів

Прокуратура провела перевірку в п’ятьох районних управліннях ДАІ.

Кременчуцькою прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері проведено перевірку в Центрах надання послуг, пов’язаних із використанням автотранспортних засобів з обслуговування м. Комсомольськ, Кременчуцького, Семенівського, Глобинського та Хорольського районів, а також у ВДАІ з обслуговування Кременчуцького, Чорнухинського, Хорольського, Лохвицького, Глобинського та Семенівського районів УДАІ УМВС України в області.

Про це повідомили на офіційному сайті Прокуратури Полтавської області.

Як повідомив Кременчуцький прокурор з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Артем Лещенко, перевіркою встановлені порушення вимог Законів України «Про дорожній рух», «Про транспорт», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», Інструкції про порядок приймання іспитів для отримання права керування транспортними засобами та видачі посвідчень водія та інших нормативно-правових актів.

«Працівники вищезгаданих органів належним чином не контролюють виконання внесених ними приписів; не дотримуються правил, норм та стандартів щодо безпеки дорожнього руху, які регламентують перевезення надгабаритних, великовагових та небезпечних вантажів; порушують вимоги законодавства при прийнятті державних іспитів на право керування транспортними засобами та державної реєстрації, перереєстрації й обліку транспортних засобів, оформленні і видачі реєстраційних документів, номерних знаків на них», - зазначив Артем Лещенко.

За результатами перевірок, керівництву УДАІ УМВС України в Полтавській області внесено подання, за результатами розгляду якого 5 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності.


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45