​Прокурори перетворили Полтаву на смітник

ПОЛТАВА
05.05.2016, 11:41

Мікрорайон Левада почали перетворювати на смітник. Колона вантажівок із причепами вивозить сміття в район Полтавського професійного ліцею транспорту (проспект Вавилова, 2). Сміття висипають поруч із будівлею навчального закладу, в якому здобувають спеціальність 260 учнів. Через дорогу – паркінг та житловий масив. Ця територія має назву «легені Полтави» за чистоту, надсадженість рослинами та збережену екосистему.

Вантажівки, що викидають сміття, належать одному з колишніх прокурорів Полтавської області. Це, зокрема, Volvo сірого кольору, держномер ВІ 2753 ВТ. 

​Прокурори перетворили Полтаву на смітник_1

​Прокурори перетворили Полтаву на смітник_3

​Прокурори перетворили Полтаву на смітник_5

​Прокурори перетворили Полтаву на смітник_7

Поруч із горою відходів ходять «смотрящі».

Вірогідно, екс-головний прокурор почав будувати новий мікрорайон у місті.

Через засмічення природної території м-на Левада вантажівками зі сміттям ми звернулися до Державної екологічної інспекції в Полтавській області. Журналістів попросили надіслати публічний запит на електронну адресу інспекції: 

-Алло. Скажіть, будь ласка,що ви хотіли, щоб ми ще якісь міри прийняли? Публічний запит надішліть на нашу адресу. Керівництво розгляне запит – повідомили розмові з Полтавської Держекоінспекції.

Із Державною екологічною інспекцією в України журналісти зв’язатися не змогли. Телефон гарячої лінії, вказаний на сайті, на початку 14-00 години ніхто не зняв. Зазначимо, на сайті Держекоінспекції повідомлено, що гаряча лінія працює до 18-00 години в будні дні.

З огляду на потік вантажівок та масштаби забруднення, погіршення екологічного стану м-на Левада, звертаємо увагу правоохоронних органів міста Полтави на зазначені факти з проханням вжити відповідних заходів.

Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06