Промоб’єкти Полтавщини, які накриє віялове відключення електрики

ПОЛТАВА
19.09.2014, 10:25
Промоб’єкти Полтавщини, які накриє віялове відключення електрики

Міненерговугілля змінило своє рішення застосовувати обмеження електропостачання тільки для населення, і поширює його також на промислово-виробничі підприємства.

Обмеження енергопостачання запроваджуються у зв’язку з виникненням дефіциту палива та гідроресурсів, що призвело до загрози порушення балансу між виробництвом і споживанням електричної потужності на території Полтавської області – роз’яснює відомство.

Введення графіків аварійних відключень можливе до групи промислових підприємств міст Полтави та Кременчука. До переліку внесені комунальники, ливарі, авто- та машинобудівельники, кондитери, молочарі, дрібногуртові реселери та інші комерційні і виробничі об’єкти.

Зокрема в міністерстві назвали: ЗАТ «Джей Ті Інтернешнл», ПАТ «Кременчуцький міськмолокозавод», ПАТ «Полтавакондитер», КП «Полтаваелектроавтотранс», ДП «Укравтогаз», ДК «Укргазвидобування», ПАТ «Кредмаш», ЗАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика», ТОВ «Полтавський РМЗ», ТОВ «Торговий дім ГРЛ», ПВП «Оміс», ПАТ «Крісталіст», ПАТ «Полтавський завод ЗБВ-1», ПАТ «Кременчуцький сталеливарний завод», ПП «Полтавський ЛМЗ», ТОВ «Метро Кеш Енд Кері Україна», ЗАТ ОДЕБП, Крюківське кар'єроуправління, ХК «АвтоКрАЗ», ПАТ «Кременчуцький колісний завод», РСУ УПДМН ВАТ «Укртатнафта», ВАТ «ПТРЗ», ТОВ «Епіцентр К», ТОВ «Полтавський домобудівельний комбінат», ПП «Віктор і К», ПП «Амета», ТОВ «Завод «ЗБВ №7», ТОВ «Полсід», ТОВ «Ріал Кепітал 4».


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45