Психічнохворий на «Полтававодоканалі» ризикує отруїти споживачів води

ПОЛТАВА
08.08.2016, 09:39
Психічнохворий на «Полтававодоканалі» ризикує отруїти споживачів води

Психічнохворий із отруйними речовинами отримає доступ до централізованої системи водопостачання.

Новопризначений начальник «Полтававодоканалу» Олександр Єгоров поставив під загрозу безпеку сотень тисяч полтавців. Керівник уклав угоду щодо труєння установи з психічнохворим Сергієм Чередніченком, заступником керівника ПО КП «Профдезінфекція» ПОР.

Нагадаємо, Чередніченко має встановлений безстроковий діагноз «шизофренія» та є інвалідом одночасно кількох груп за загальним захворюванням.

Психічнохворий на «Полтававодоканалі» ризикує отруїти споживачів води_1

Психічнохворий на «Полтававодоканалі» ризикує отруїти споживачів води_3

В укладеній між Єгоровим та Чередніченком угоді не вказана площа труєння та відсутні жодні відомості про вартість робіт. Цікаво, що і Єгоров, і Чередніченко потрапили на посади за сприяння голови Полтавської облради Олександра Біленького.

МАТЕРІАЛИ ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ ЄГОРОВА ТА ЧЕРЕДНІЧЕНКА ЧИТЙАЙТЕ НА «ОСТАННЬОМУ БАСТІОНІ»:

Головко з Біленьким захопили «Полтававодоканал», назначивши «своїх» керівників з Донбасу

Голова облради Біленький допустив шизофреніка труїти Полтавщину

Це доводить причетність голови облради до корупційної схеми з відмивання грошей, через яку можуть постраждати сотні тисяч полтавців.

Зазначимо, Олександр Біленький також поставив Валерія Прядка на посаду в.о. керівника комунального підприємства «Полтавафарм». Той підняв ціни на ліки в середньому на 30%.

БІЛЬШЕ: Новий директор «Полтавафарму» Прядко різко підняв ціни на ліки

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45