Росіянин вирішив поїхати у Крим, аби його з’їсти. Мережу порвав «бодіпозитивний» хлопчина з РФ (відео)

СВІТ
06.09.2019, 15:17

На території Російської федерації законодавчо заборонено відвідувати низку сайтів. А варто було заборонити пересічним прихильникам «русского мира» викладати у всесвітню павутину власний контент.

Мережу «порвало» відео чергового російського «патріота» – хлопчини з надмірною вагою у боксерських рукавицях, який із невідомою метою вирішив їхати до Криму.

На відео, намагаючись виглядати агресивно, хлопець заявляє, що планує їхати «по России-матушке» до Криму і запитує, що з собою взяти – боксерські рукавиці чи… власні ноги, якими він спробував імітувати удар.

Відео стало популярним завдяки групі Facebook «Антиватник».

Користувачі соцмережі почали по-різному відповідати на поставлене «відеоблогером» запитання та висловлювати здогади стосовно його статі.

Як видно з поширень допису у Facebook, тепер любителя «России-матушки» знають навіть у Центральній Європі.

Читайте також:
Світ
Відома своєї відвертою українофобською і протипалестинською позицією жінка знову у центрі скандалу. Цього разу через роботу фотографів.
вчора, 21:47
Світ
Парламентарі засудили рішення прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана привітати путіна з його фіктивним переобранням
вчора, 17:35
Світ
Бідна острівна азійська держава, де при владі знаходяться вкрай ліві політики, визначилися з курсом. Усе, як заповідали московські товариші.
вчора, 14:54
Світ
Поліція з кийками розганяє акцію в Техаському університеті в Остіні.
вчора, 10:32
Світ
Між США та Ізраїлем загострюється політична криза. Представники Демократичної партії (партії влади) тиснуть на режим у Тель-Авіві.
вчора, 08:21
Світ
Довгий час фінляндці вірили, що зможуть утихомирити свого східного сусіда. Тепер Москва — знову ворог №1, як було раніше в історії...
вчора, 06:01