Скандальний забудовник кінотеатру Котляревського не хоче сплачувати штраф

ПОЛТАВА
31.05.2017, 10:18
Скандальний забудовник кінотеатру Котляревського не хоче сплачувати штраф

Депутати, архітектори та громадські активісти провели круглий стіл з приводу забудови історичної пам’ятки кінотеатру Котляревського. Забудовує ліву частину колишнього кінотеатру ТОВ «Старнайт».

Сам забудовник відмовляється сплачувати штраф, накладений архітектурно-будівельною інспекцією у розмірі 1 440 000 грн. За фактом будівництва правоохоронці вже відкрили кримінальну справу.

Згідно з проектом, біля колишнього кінотеатру Котляревського будують «тимчасову пересувну споруду для розміщення столиків сезонного користування», проте насправді біля будівлі зводять капітальну споруду. Ведуться серйозні земельні роботи.

Скандальний забудовник кінотеатру Котляревського не хоче сплачувати штраф_1

На засідання круглого столу учасники запрошували й представників фірми-забудовника, але останні не з’явилися.

Загалом, учасники круглого столу не знайшли дійового рішення для того, щоб вирішити цю проблему. Раніше активісти розібрали цю прибудову, будівництво тимчасово було призупинено.

Скандальний забудовник кінотеатру Котляревського не хоче сплачувати штраф_3

Віктор Карпенко 


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45