Сьогодні «Ворскла» спробує зачепитися за 6-е місце

ПОЛТАВА
26.11.2016, 08:52
Сьогодні «Ворскла» спробує зачепитися за 6-е місце

Полтавці зіграють із сусідом по турнірній таблиці – кам’янською «Сталлю».

«Сталевари» не могли перемогти протягом восьми матчів, після чого видали відрізок з хороших результатів. Спочатку в трьох матчах команда Якоба Галла взяла сім очок, а потім зуміла нав'язати боротьбу «Динамо» на його полі. Голландському наставнику команди з Кам'янського вдалося підібрати правильний варіант складу, з яким вона домагається достойного результату.

У матчі проти «Ворскли» саме «Сталь» можна називати фаворитом зустрічі, особливо з урахуванням проблем суперника.

Сьогодні «Ворскла» спробує зачепитися за 6-е місце_1

Полтавці виграли тільки один матч з останніх восьми і тримаються на нинішньому 7-му місці вже дуже довго. У разі поразки «біло-зелені» ризикують опуститися на восьму, а то і на дев’яту сходинку. Правда, і перемога при інших розкладах у матчах команд-суперників може підняти її до шістки.

Якщо Галл визначився зі складом, то Василь Сачко в останні тижні проводить багато змін. У «Ворскли» вистачає є травмованих гравців, серед яких і кращий бомбардир команди Коломоєць, багато виконавців в поганій формі і мають проблеми з мотивацією. Так що і сьогодні наставник полтавців цілком може здивувати складом.

Команди зіграли між собою 3 матчі, у яких одну перемогу одержала «Ворскла», а інші 2 матчі завершилися внічию. В останньому матчі на полі «сталеварів», «ворскляни» перемогли з рахунком 2:1. А загалом остання зустріч між сьогоднішніми суперниками закінчилась сухою нічиєю – 0:0.

Розпочнеться гра о 14:00 на стадіоні «Метеор» у Дніпрі. Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1».


Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10