Спортмайданчик зі штучним покриттям облаштували в Пирятині

ПОЛТАВА
25.10.2019, 06:55
Спортмайданчик зі штучним покриттям облаштували в Пирятині

Новий спортивний майданчик відкрили на території Пирятинського ліцею.

Відповідний фотозвіт опубліковано на сайті Гребінківської громади. Її представники взяли участь у відкритті спортивного майданчика зі штучним покриттям, яке відбулося 24 жовтня.

Урочисто перерізали стрічку юні футболісти та їх наставники з Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи. Повідомляється, що на будівництво спортивної споруди з міського бюджету було виділено 1 мільйон 456 тисяч гривень.


Читайте також:
Полтава
Громада міста Ляйнфельден-Ехтердінґен чим може допомагає Україні. Днями із Німеччини приїхав важливий для пожежників транспортний засіб.
вчора, 19:24
Полтава
Вітчизняні мисливці за ворожими дронами у північно-східному прикордонні постійно потребують підтримки. Тил рішуче сприяє фронту.
вчора, 14:53
Полтава
Суха, вітряна і спекотна погода в області протримається щонайбільше до кінця тижня. Це може спричинити пожежі в екосистемах.
вчора, 06:08
Полтава
Полтавський окружний адміністративний суд відхилив позов Мамая щодо поновлення на посаді міського голови
09 травня, 18:35
Полтава
Умови сучасної війни вимагають пристосування та постійних змін. Особливо, коли йдеться про технічне оснащення наших захисників.
09 травня, 14:43
Полтава
Правоохоронці Полтавщини розшукують безвісно зниклого хлопця. Крайній раз дитину бачили поблизу ставку неподалік від храму.
09 травня, 08:00