Так зване «розведення» вже спровокувало нову хвилю внутрішніх переселенців, — фронтовик

УКРАЇНА
04.11.2019, 08:39
Так зване «розведення» вже спровокувало нову хвилю внутрішніх переселенців, — фронтовик

Розпочатий з легкої руки Володимира Зеленського відступ Збройних Сил України зі своїх позицій на Луганщині породив нову хвилю біженців. Ними стали патріотично налаштовані місцеві мешканці.

Таку інформацію в інтерв'ю «Громадському радіо» надав командир «дикої» роти добровольчого батальйону «Айдар» Євген Дикий. Фронтовик наголосив, що станом на 3 листопада нову «сіру зону» полишають ті, хто допомагав відновлювати українську адміністрацію у населених пунктах безпосередньо на лінії фронту.

«Маємо визнати, що відступ української армії спровокував нову хвилю біженців, які чудово знають, що їх чекає без державного захисту у вигляді ЗСУ. Але Зеленського це не цікавить, боки що в бажанні зустрітися з Путіним він вже створив нову хвилю переселенців», — наголосив Євген Дикий.

Фронтовик заявляє, що наразі кількість тих, хто полишив рідні домівки ще невелика, тому що йдеться про розведення лише у двох точках. Однак, якщо те саме станеться в інших місцях, як хоче Володимир Зеленський, вздовж всього фронту, це вже будуть тисячі знедолених і вигнаних людей.