Терешківці потерпають від корупційних махінацій місцевої влади

ПОЛТАВА
29.07.2014, 13:30
Терешківці потерпають від корупційних махінацій місцевої влади

До редакції Останнього Бастіону надійшов лист від стурбованих мешканців села Тершки Полтавського району, котрі втомились від корупційних махінацій тамошньої влади:

«На території Полтавського району діє організована група серед державних службовців, а саме голови Терешківської сільради Лепейко Л.І., заступника начальника державного земельного агентства в Полтавській області Шарого Г.І. та приватного підприємця Мусієць Г.О., які на протязі 2014 року за попередньою змовою зловживаючи службовим становищем на підставних осіб виділили близько 30 земельних ділянок загальною площею приблизно 10 гектарів. Вказані заяви виготовлені Мусієць Г.О. власноручно», - йдеться у звернені громадян.

У зв’язку з цим ГС «Останній Бастіон» звернулась до прокурора Полтавської області Закорецького О.В. з проханням провести перевірку і повідомити про її результати.

Останній Бастіон сподівається, що подібні корупційні схеми не залишаться поза увагою прокуратури Полтавської області і вже найближчим часом ми побачимо результати їхньої роботи.

Бастіон продовжить стежити за розвитком подій, то ж чекайте на нові матеріали на нашому сайті www.bastion.tv


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45