Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая

ПОЛТАВА
18.09.2019, 11:28
Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая

«Останній Бастіон» продовжує серію статей, присвячених елітному відпочинку дітей полтавських політиків.

У попередньому матеріалі «Монте-Карло, казино, яхти: розкішне життя сина Андрія Матковського» ми показали орієнтовну вартість невеликого періоду з відпочинку Павла Матковського.

Сергій Мамай, син іншого екс-мера Полтави Олександра Мамая, теж заслуговує уваги. Хоча б тому, що юнак 2001 року народження, який навчається на другому курсі УМСА, проводить вікенди на курортах Туреччини та Хорватії, відмічався у Франції тощо.

Профіль Сергія Мамая в соцмережі Інстаграм закритий. У Фейсбуці хлопець не надто активний на публікації. Відомо, що в березні 2016-го (у 15 років) він відвідав магазин жіночої білизни La Perla - FR- Faubourg SaintHonorè у Парижі.

Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая_1

Фотографії з курортів публікує, судячи з наявної інформації, його дівчина – Анастасія. На її сторінці є багато спільних фото з сином колишнього мера Полтави.

Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая_3

До того ж її підписниками в Інстаграм є падчерка Олександра Мамая Ірина Климко і донька – Наталія Мамай-Кириченко.

Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая_5

Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая_7

Та й Сергієві батьки намагаються бути віртуально ближчими до ймовірної невістки.

Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая_9

На початку серпня Анастасія поширила фото з Сергієм Мамаєм у Туреччині.

Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая_11

Такі ж басейни, як на фото Анастасії, знаходимо у готелі «Liberty Hotels Lykia». На території готелю є 11 відкритих басейнів, 18 водних гірок, 19 тенісних кортів та 8 ресторанів.

Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая_13

Тиждень перебування в цьому п’ятизірковому готелі на двох починається від 57 000 гривень.

Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая_15

Уже за два тижні потому дівчина поширила фото з Хорватії. Геотег на одній з фотографій – острів Хвар.

Ціна тижневого проживання у місцевих готелях на двох становить приблизно 30 000 гривень (варто відзначити, що зараз ціни знизилися у порівнянні з літніми, оскільки закінчується сезон).

Туреччина, Хорватія, Париж: подорожі 18-річного сина екс-мера Полтави Мамая_17

У 2018 році Сергій Мамай вступив до Української медичної стоматологічної академії. Зараз він навчається на другому курсі УМСА. З офіційного заробітку, станом на 1 курс, він мав лише академічну стипендію. Але цих коштів навряд чи вистачить для подорожей за кордон.

Звідки гроші в Олександра Мамая, який впродовж двох каденцій обкрадав Полтаву, «Останній Бастіон» неодноразово писав статті та робив журналістські розслідування. Ось лише один з прикладів: Мамай завів харківських підрядників ремонтувати і прибирати вулиці. Розваливши комунальне, тобто наше з вами, підприємство «ПМШЕД». Після того харківські фірми-прокладки почали отримувати мільйонні підряди від управління ЖКГ виконкому Полтавської міськради.

679 млн 516 тис. 378 грн – стільки полтавська влада за часів клану Мамая віддала харківській фірмі за ремонт доріг, тротуарів, дворів у Полтаві.

Андрій Солодовник

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45