У Гадяцькому районі прикрасили фасад сільського музею

22.08.2019, 07:21
У Гадяцькому районі прикрасили фасад сільського музею

Музей побуту рідного краю у селі Лисівка Гадяцького району прикрасили петриківським розписом. Про це повідомляють місцеві мешканці у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що автор настінного розпису — Євген Пілюгін. Він є заслуженим майстром народної творчості, членом Національної спілки художників України та Національної спілки майстрів народного мистецтва.

Допомагала прикрашати споруду заслужений лауреат прикладного мистецтва Наталя Свиридюк. Віднині Лисівський музей побуту приваблюватиме ще більше відвідувачів завдяки петриківським візерункам на фасаді.

Читайте також:
Некролог
Відчайдушний борець за волю України став у стрій Небесного воїнства Героїв. Наш 36-річний земляк поліг смертю хоробрих у південних степах.
08:09
Історія
В ЦЕНТРІ КРИМІНАЛЬНИХ РОЗБОРОК ОПИНИЛИСЯ Й УКРАЇНСЬКІ ПОЛІТВ'ЯЗНІ – «БАНДЕРІВЦІ»
вчора, 09:48
Історія
Віднайдений в українських степах «Керносівський ідол» старіший за шумерський гобелен. Західні історики досі свідомо ігнорують цей факт.
06 травня, 19:57
Історія
Не всі розуміють наскільки великі та розкидані малюнки у Перу, зроблені 2000 років тому. Геогліфи притягують до себе нових Індіанів Джонсів.
06 травня, 08:12
Історія
Україна входить до переліку лідерів із виробництва меду у світі. Одним із чинників цього факту є унікальна розробка бджоляра із Сумщини.
05 травня, 15:18
Культура
Шестикутний символ як і свастя входить до переліку прадавніх зображень, вигаданих людством. А відтак не належить жодній нації.
05 травня, 10:34