У Кременчуці дитина пробила ногу металевим прутом на бордюрі

ПОЛТАВА
15.07.2014, 11:33
У Кременчуці дитина пробила ногу металевим прутом на бордюрі

14 липня у Кременчуці 8-річна дитина наступила на металевий прут, який стирчав з бордюру. Щоб зняти ногу дитини з пруту та провести лікування рани, знадобилася допомога рятувальників та медиків.

Про це повідомили у прес-службі Управління ДСНС у Полтавській області.

«До служби порятунку «101» від чергового служби «103» надійшло повідомлення про те, що під час прогулянки наразилася ступнею на металевий прут і потребувала медичної допомоги 8-річна дитина. Черговим відділенням державної пожежно-рятувальної частини №14 надана допомога у вивільненні ноги. Дитину передано працівникам бригади служби екстреної медицини» - розповіли в прес-службі.

Як повідомили у Кременчуцькому міжрайонному відділі УДСНС, рятувальники вирівняли металевий прут за допомогою монтувального лому. А працівники швидкої допомоги зняли ногу дитини з пруту.

«Постраждалого доставили до травмпункту Кременчуцької дитячої міської лікарні з діагнозом «колота рана лівої стопи». Стан задовільний. Після надання медичної допомоги дитину відпустили додому» - зазначили у міжрайонному відділі УДСНС.


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45