У Полтавській області вилучили підакцизних товарів на понад 1 мільйон гривень

ПОЛТАВА
27.08.2014, 14:07
У Полтавській області вилучили підакцизних товарів на понад 1 мільйон гривень

Із початку спецоперації «Акциз-2014» оперативники Міндоходів Полтавщини вилучили з незаконного обігу матеріальних цінностей на 3 мільйони 150 тисяч гривень, з них підакцизних – майже на 1, 3 мільйони гривень.

Про це повідомили на сайті інтернет-видання «Новини Полтавщини».

У Державній податковій інспекції у Полтаві пояснили, що вилучили лікеро-горілчаних виробів на суму 674 тисячі гривень, тютюнових виробів – на 175 тисяч гривень, спирту на 417, 5 тисяч гривень та паливо-мастильних матеріалів на 5 тисяч гривень.

Крім цього, оперативники Міндоходів області припинили діяльність підпільної АЗС та двох цехів по незаконному виготовленню горілчаної продукції.


Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04