У Полтавському районі почався ремонт доріг завдяки голові райради

ПОЛТАВА
27.07.2016, 05:51
У Полтавському районі почався ремонт доріг завдяки голові райради

Асфальтове покриття почали ремонтувати на території Полтавського району. Проведення ремонтних робіт вдалося через активну політику в цьому напрямку Михайла Кононенка, голови Полтавської райради. Зазначається, що Кононенко взяв на особистий контроль стан автомобільних доріг району. Посадовець зазначив в інтерв’ю, що стан доріг у межах населених пунктів та між ними – один із пріоритетів його діяльності.

У Полтавському районі почався ремонт доріг завдяки голові райради_1

– Район потребував належного ремонту доріг. Справне покриття без ям, у свою чергу, дозволяє швидким оперативніше діставатися до місця виклику. Також – це безпека перевезення учнів у шкільних автобусах тощо, – Кононенко.

В ТЕМУ: Понад 200 атовців отримали земельні ділянки в Полтавському районі

Зазначимо, що вчора посадовці в Полтавській облраді влаштували роздачу грамот самим собі та чиновникам із інших держустанов. Відзнаку отримав, зокрема, Ігор Кірімов, голова Полтавської райдержадміністрації.

Нагадаємо, Кірімов запам’ятався своїми закликами голосувати за Оксану Гончаренко, колишню голову Полтавської райради, коли депутатський корпус висловив їй недовіру. У підсумку депутати змінили Гончаренко, зробивши в.о. голови райради Кононенка. 

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45