​В одному з дворів Кременчука невдовзі з'явиться багатофункціональна зона відпочинку

ПОЛТАВА
07.11.2019, 12:09
​В одному з дворів Кременчука невдовзі з'явиться багатофункціональна зона відпочинку

Комунальники завершують капітальну реконструкцію сучасної зони активного відпочинку всередині житлової забудови на вулиці Першотравневій.

Про це звітує сайт Кременчуцької міської ради. Зазначається, що бригада підрядників вже встановила дитячий і спортивний майданчики, а станом на ранок 7 листопада завершуються роботи з укладання штучного покриття на футбольному полі.

По завершенню повного обсягу реконструкції багатофункціональною зоною відпочинку будуть користуватися мешканці прилеглих будинків. За словами представників міської влади, подібні об'єкти мають спонукати молоде покоління присвячувати свій вільний час корисним справам — фізкультурі та спорту.

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45