В Полтаві під ОДА і облуправлінням МВС збираються пікети проти забудови Кадетського Корпусу

ПОЛТАВА
13.03.2015, 07:51
В Полтаві під ОДА і облуправлінням МВС збираються пікети проти забудови Кадетського Корпусу

Полтавці вимагають від влади і правоохоронних органів зупинити будівництво житлового комплексу на території архітектурної пам’ятки Кадетський Корпус.

Сьогодні в Полтаві активісти захисту Кадетського Корпусу мають намір провести дві акції протесту – під стінами Полтавської облдержадміністрації та головним управлінням МВС області.

Вимога протестувальників – заборонити будівельній фірмі вести роботи в безпосередній близькості з історичною пам’яткою, за їхніми словами робота техніки і робочі уже пошкодили стіни Корпусу а земляні роботи загрожують руйнуванням всієї пам’ятки.

Крім захисників Корпусу в акції протесту збираються взяти участь жителі прилеглих до будмайданчику житлових будинків, які невдоволені самозахопленням фірмою їхньої прибудинкової території.

Як повідомили активісти початок пікетів запланований на 10 годину ранку.

Максим Кондратенко


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45