Верховна Рада України знову в облозі

ПОЛТАВА
17.06.2014, 12:39
Верховна Рада України знову в облозі

Верховна Рада України знову в облозі 

Цього разу під головними дверима Ради пікетувальники стоять з вимогою про дострокові вибори до парламенту. 

Посеред живого коридору із активістів, що вартують біля входу у будівлю, розстелена спеціальна доріжка. Вони створена з портретів народних депутатів, котрі голосували за диктаторські законі, що були прийняті 16 лютого цього року.

Окрім дострокових перевиборів у мітингарів є й інші вимоги: 

- Відмінити літні канікули для депутатів; 

- Перерахувати депутатську зарплату до фонду підтримки армії; 

- Відмовитись від спроб балотуватись до наступного парламенту, тим депутатам, що винні у сьогоднішній скруті. 

Можливість обійти пікет та зайти з чорного ходу до будівлі у депутатів не має, адже активісти блокують подібні спроби і наполегливо просять, що б ті, все ж таки, пройшли «коридором ганьби». 

Довідково: Закони, що були підписані 16 лютого, містили ряд диктаторських вимог, для прикладу: обмежити проведення масових акцій, амністувати бійців спецпідрозділу «Беркут», впровадити кримінальну відповідальність за наклеп, ввести жорстку регламентацію діяльності ЗМІ та усуворити покарання за екстріміську діяльність. за переслідування правоохоронців, суддів та членів їх сімей та родичем.


Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45