​Влада провокує кривавий земельний конфлікт

ПОЛТАВА
19.05.2015, 13:36
​Влада провокує кривавий земельний конфлікт

Полтавська влада своїми діями повністю відхрестилась від ідеалів Революції Гідності й зіштовхує людей лобами, щоб відвернути увагу від життєво важливих проблем області заради власного самозбагачення.

У 2012 році згідно з розпорядженням Полтавської РДА були виділені три земельні ділянки для громадян України в селі Кротенки Полтавського району. Але з того часу громадяни, яким були виділені земельні ділянки, не змогли оформити на них документи, бо чиновники, які оформлюють земельні акти, не в змозі оформляти документи без хабарів.

У таку ситуації потрапив і 2-х разовий чемпіон світу з самбо та чемпіон Європи Нурмагомед Нурмугамедов, якому «пощастило» отримати одну з цих земельних ділянок. А все тому, що Галина Мусієць, начальник відділу Держземагентства України у Полтавському районі, згідна оформити документи, але як каже сама: «за особливим тарифом для «чурок»». Так, Ви не помилилися. Як виявляється, для Галини Мусієць існують люди різної категорії не лише за грошовими відмінностями, а й за національними. І як виявилось, спец тариф для гордості України становить 10 тисяч «вічно зелених» лише за оформлення документів, у той час як для інших такса трохи помірніша - одна тисяча доларів. Між тим, Нурмагомед, окрім спортивної кар’єри, має значні здобутки і як батько, а саме 14 дітей. І про це не варто забувати, бо подібне здирництво це лише початок історії, адже далі існують «краєвиди Полтавщини», які виготовляють технічну документацію та купа інших інстанцій, що зажадають влізти до вашої кишені.

Але справа бажанням отримати хабара не обмежилась, а пішла далі новими обертами. Тепер цю земельну ділянку, яку в 2012 році було виділено Нурмагомедову – хочуть виділити воїнам АТО. І звісно, в цьому не було б жодних проблем, але одне «але». Чому саме ця земельна ділянка? Тому що людина, яка була активним учасником як київського так і полтавського майданів не зажадала платити «податок» на національність, який вигадала Мусієць? Чи тому, що залишився вірним ідеалам і відмовився платити хабара за те, що належить йому за законом?

У Полтавському районі більше немає вільної землі? Малоймовірно. Тоді що це, як не навмисне наштовхування людей до кривавої гризні, де по один бік стане батько 14 дітей, що жадає жити в нормальній країні і який відстоює її честь і авторитет на арені, а по інший - хлопці, які відстоюють її в зоні АТО, даючи відсіч російській навалі? Чому пані Мусієць не зажадали обміняти свої діаманти, які вона щодня скуповує ледь не кілограмами з полиць полтавських ювелірних магазинів. Або чому цим питанням не захотів опікуватись голова полтавської ОДА? Адже у Валерія Головка є пристойна площа в центрі міста у вигляді ринку «Полімпекс», який можна віддати під забудову для хлопців? Щонайменше можна пройтись по дачах прокурорів і полтавських суддів, які вже встигли побудувати собі кілька метрові паркани, ховаючись за їх стінами від людей, але не від совісті. 

​Влада провокує кривавий земельний конфлікт_1

​Влада провокує кривавий земельний конфлікт_3

​Влада провокує кривавий земельний конфлікт_5

​Влада провокує кривавий земельний конфлікт_7

​Влада провокує кривавий земельний конфлікт_9

​Влада провокує кривавий земельний конфлікт_11

​Влада провокує кривавий земельний конфлікт_13

​Влада провокує кривавий земельний конфлікт_15

​Влада провокує кривавий земельний конфлікт_17

Сьогоднішні представники влади у вигляді Головка, Рябішина, Стрелюка та інших, які поприходили на зміну попередникам, навіть не жадають згадати за що люди стояли і проливали кров на Майдані.

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45