Як проводили обшуки в Головному управлінні Нацполіції у Полтавській області: відео

ПОЛТАВА
15.11.2019, 08:58

«Реформи» правоохоронної системи розпочалися з розбитих патрульних авто та скандальних «аваківських рюкзаків», а вилилися в крадіжки поліцейськими чинами паливно-мастильних матеріалів.

14 жовтня в Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області Державним бюро розслідувань під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури були проведені санкціоновані обшуки.

Слідчі ДБР зацікавилися діяльністю заступника начальника ГУНП Володимира Абрамова.

Обшуки пов’язані з розкраданням палива, а також відкатами з тендерних закупівель.

При цьому, як довідалися журналісти «Останнього Бастіону», другий місяць поспіль у райвідділах області палива катастрофічно бракує: тамтешні поліцейські звертаються з цього приводу до бізнесменів та фермерів.

Залишається питання, чому обшуки не були здійснені безпосередньо в керівника поліції області Андрія Замахіна. Адже сумнівно, що вказані махінації проходили без його відома.

Читайте також:
Полтава
У Полтаві водій збив качку, яка переходила дорогу, та поїхав далі.
вчора, 17:30
Полтава
Позаторік приватне підприємство «Дружба» застосувало на посівах гороху інсектициди та фунгіциди. Це призвело до масового мору бджолосімей.
вчора, 14:56
Полтава
Позаторік лише завдяки героїзму згуртованої команди патріотів вдалося уникнути окупації Полтавщини. Гадяч ледь не опинився у руках ворога.
вчора, 08:23
Полтава
«По їхніх плодах ви пізнаєте їх». Так, Христос заповів учням розрізняти людей не за словами, але за вчинками, які зчаста невидимі загалу.
17 березня, 15:42
Полтава
Представник олігархічного проєкту «Довіра» Андрій Сімонов підшукує собі нових покровителів. Очевидно, патронат Олега Кулініча став тягарем.
17 березня, 08:48
Полтава
Охлос вам продемонструє вашу духовність.
16 березня, 12:40