Як проводили обшуки в Головному управлінні Нацполіції у Полтавській області: відео

ПОЛТАВА
15.11.2019, 08:58

«Реформи» правоохоронної системи розпочалися з розбитих патрульних авто та скандальних «аваківських рюкзаків», а вилилися в крадіжки поліцейськими чинами паливно-мастильних матеріалів.

14 жовтня в Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області Державним бюро розслідувань під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури були проведені санкціоновані обшуки.

Слідчі ДБР зацікавилися діяльністю заступника начальника ГУНП Володимира Абрамова.

Обшуки пов’язані з розкраданням палива, а також відкатами з тендерних закупівель.

При цьому, як довідалися журналісти «Останнього Бастіону», другий місяць поспіль у райвідділах області палива катастрофічно бракує: тамтешні поліцейські звертаються з цього приводу до бізнесменів та фермерів.

Залишається питання, чому обшуки не були здійснені безпосередньо в керівника поліції області Андрія Замахіна. Адже сумнівно, що вказані махінації проходили без його відома.

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00