Як суд може перетворитися на торги і якою є ціна свободи: подробиці у справі вбивств мера та судді Кременчука

ПОЛТАВА
01.11.2019, 10:38

Обвинуваченого у вбивстві мера Кременчука та судді Ігоря Пасічника морально зламали.

Про це йдеться у спецвипуску програми «Наш час» телеканалу «Візит».

17 жовтня Гадяцький районний суд затвердив угоду про визнання провини нібито одного з виконавців замовних вбивств судді Лободенка та мера Кременчука Бабаєва.

Підсудний Ігор Пасічний отримав 10 років ув’язнення. За «Законом Савченко» з огляду на попередні роки перебування в ув’язненні Пасічний відсидить лише кілька місяців.

Автори спецвипуску «Нашого часу» переповіли, яких фізичних та моральних знущань довелося зазнати чоловіку, якого «назначили» бути винним.

Читайте також:
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
вчора, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
вчора, 13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
вчора, 06:10
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
30 квітня, 14:45
Полтава
Лише на безпосередні ремонтні роботи депутати вирішили витратити не менш як 1,5 мільйона гривень. Здати в експлуатацію планують уже влітку.
30 квітня, 08:18
Полтава
Жителі Великого Байраку Миргородського району віднині мають доступ до води. Днями там завершили роботи на артезіанській свердловині.
29 квітня, 21:49