Затриманого начальника внутрішньої безпеки Полтавській області вже звільнили

ПОЛТАВА
13.10.2017, 10:24
Затриманого начальника внутрішньої безпеки Полтавській області вже звільнили

Затриманого під час обшуку 11-го жовтня начальника департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України в Полтавській області Микитенка Олега вже звільнили.

Нагадаємо, що Микитенко Олег “кришував” розкрадання нафтопродуктів з цистерн Укрзалізниці по станціях Кременчук – Ромодан та вирубку лісу в Диканському районі. Неодноразово змушував людей привозити матеріали для будівництва маєтку в Диканьці через працівників Лубенського райвідділу. Під час перебування на посаді начальник ВБ Микитенко придбав собі люксовий седан Лексус.

Під час обшуку, працівниками УСБУ були вилучені кошти, помічені дошки для бані та будівельні матеріали. На обшуку був присутній начальник Департаменту внутрішньої безпеки України Коваль Євген.

За інформацією ОБ, Микитенко був назначений на посаду начальника ВБ за допомогою рідного дядька, який займає високу посаду в Українській православній церкві Київського патріархату. “Найперспективніший” майор внутрішньої безпеки Микитенко кращий друг помічника міністра оборони Бірюкова.

Також затриманий начальник Лубенського ГШР Лапко зараз перебуває в лікарні. Затриманні по ст. 208 начальник Лубенського ВП Овчаренко Василь, якого везли з АТО у наручниках та заступник начальника по громадській безпеці Єрмак очікують суд про застосування мір запобіжного заходу.

Аваков повинен піти у відставку!

Останній Бастіон

Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10