Зеленський плутає аудиторію «95 кварталу» з активною частиною суспільства, – політолог

УКРАЇНА
17.10.2019, 08:00
Зеленський плутає аудиторію «95 кварталу» з активною частиною суспільства, – політолог

Володимир Зеленський недостатньо розуміє суспільство, зокрема його активну частину.

Про це політолог Віктор Небоженко заявив виданню Gazeta.ua, коментуючи зменшення рейтингу Зеленського.

З вулицею він працювати не вміє взагалі. 2 тижні поспіль Офіс президента не знає, як спілкуватися з вуличними демонстраціями, активною частиною суспільства. Це набагато гірше, ніж падіння на 7%, – сказав Небоженко.

На думку політолога, телемарафон Зеленського не був розрахований на вулицю. «Це була вистава. 14 годин нам показували "95 квартал"», – вважає Небоженко.

За словами коментатора, Зеленський ухитряється протягом місяця робити прямо протилежні речі. Він спочатку щось заявляє, а потім відходить від своєї позиції. Спочатку заявляв про «формулою Штайнмаєра», підписав її, а тепер каже, що спочатку – безпека. Зеленський грає у політичний танець: два кроки вперед, один – назад. Важко зрозуміти його стратегію.

Крім того, політолог вказує на збереження Зеленським «кумівства».

«Українці страшно не люблять панібратства і родинних переваг у політиці і бізнесі. Це порушення суспільної моралі. На жаль, в оточенні президента багато знайомих, друзів і родичів. Значить, не може нікому наказати. Відсутня політична команда, де діють накази, рішення, постанови, які треба виконувати професійно. У політичній діяльності Зеленського занадто багато особистого і мало суспільного», – говорить Віктор Небоженко.