Електоральне поле: фаза підживлення

ПОЛТАВА
04.11.2018, 07:32

Електоральне поле: фаза підживлення _1

Посполиті, котрим не чужа аграрна тема, не дадуть збрехати – вчасне підживлення сільськогосподарських культур суттєво додає врожайності. Тому й на електоральні українські поля вже вийшли багатопрофільні штабні агрегати – прийшла фаза підживлення полів препаратом БПП 12.18п і БПП 03.19сд («безвідмовний пенсійний підживлювач»: з 1 грудня 2018 р. – превентивний та з 1 березня 2019 р. – сильнодіючий). 

Метод «припосівного задобрення» передбачає закладення стимулятора як «у рядок», це – індексація безпосереднього вмісту гаманця виборця, та «у міжряддя», тобто – віяльними субсидіями. Правильно і вчасно внесений БПП, очікується, дасть процент урожайності, необхідний принаймні для виходу до другого туру. Рекомендують широко застосовувати навісну техніку – сучасні технології дозволяють вішати локшину на вуха надовго і без втрат матеріалу. Агрономи-піарщики розраховують і на гербіцидну дію БПП. Можливе помітне звільнення полів від забур'яненості маловідсотковими кандидатами – кивами, рабиновичами, капліними тощо. Дія БПП на амброзійного виду небажану рослинність штамів «бют», «екс-мілітарі», «вечірньо-квартальні» та «океанічно-ельзині» ще мало досліджена і, очевидно, потребуватиме збільшення концентрації препарату для внесення власне вже напередодні жнив.

Якщо комусь з краян наш стьоб заважає порадіти тому хоч би й мінімальному підвищенню розміру його пенсії (на наш погляд, обіцяне посилення внутрішньогаманцевого шурхоту шістьма десятками буде малопомітним для пенсійного загалу, а до березня ще дожити треба), пропонуємо відвідати громадські приймальні Бойка, Тимошенко енд Ко – там вашу агресивну радість потроять.

Ми ж толерантно інформуємо: передбачені урядом пенсійні пертурбації з 1 грудня та 1 березня гарно лягають на календар-графік передвиборної торгівлі совістю.

Вадим Демиденко   

Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10