Кандидат-лісоруб. Юрій Бублик із братом незаконно вирубують ліси

ПОЛТАВА
16.10.2015, 10:51
Кандидат-лісоруб. Юрій Бублик із братом незаконно вирубують ліси

Державна екологічна інспекція у Полтавській області провела позапланову перевірку на виконання листа Служби автомобільних доріг у Полтавській області та виявила факти знесення дерев до ступеня припинення росту, без дозвільних документів, що є порушенням ст. 69 Лісового кодексу України. 

Незаконна вирубка дерев відбувалася в смузі автомобільної дороги загального користування Київ-Харків-Довжанський, км 354 (ліворуч) поворот на село Ковалівку.

Під час допиту свідків (імена ми приховали, щоб не наражати людей на небезпеку розправи), працівники Полтавського РВ УМВС з'ясували, що замовлення по вирубуванню дерев надав сільський голова с. Ковалівки Бублик Олександр Васильович, рідний брат кандидата на посаду міського очільника Полтави Юрія Бублика. Свідки також зазначили, що вказівка на вирублювання дерев "згори" була дана саме Юрієм Бубликом, народним депутатом України.

Мабуть, гроші на підуп виборців у Юрія Бублика закінчилися, тож він вирішив через свого брата, поповнити кишеню коштами від продажу Ковалівського лісу. 

Чи притягнуть до відповідальності перед законом нардепа Бублика  та його брата, сільського голову Ковалівки Держекоінспекція та працівники УМВС? Чи депутатський мандат і на цей раз зіграє роль, і винні залишаться непокараними?

Кандидат-лісоруб. Юрій Бублик із братом незаконно вирубують ліси_1 Кандидат-лісоруб. Юрій Бублик із братом незаконно вирубують ліси_3

Кандидат-лісоруб. Юрій Бублик із братом незаконно вирубують ліси_5

Кандидат-лісоруб. Юрій Бублик із братом незаконно вирубують ліси_7

Кандидат-лісоруб. Юрій Бублик із братом незаконно вирубують ліси_9

Кандидат-лісоруб. Юрій Бублик із братом незаконно вирубують ліси_11

Кандидат-лісоруб. Юрій Бублик із братом незаконно вирубують ліси_13


Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10