​«Мы на спектакль приглашаем»: дивіться обшук НКВД у нас online

ПОЛТАВА
22.06.2017, 17:52
​«Мы на спектакль приглашаем»: дивіться обшук НКВД у нас online

ГУ НКВД у Полтавській області сьогодні ввечері/завтра вранці отримає фейковий дозвіл на проведення обшуку в офісних приміщеннях видання «Останній Бастіон» і особистому помешканні головного редактора Геннадія Сікалова. Таку інформацію нам повідомило інформоване джерело з кола Олега Максимовича, заступника начальника слідчого управління ГУ НКВД в Полтавській області, «смотрящего» за економічною діяльністю.

За словами інформатора, клопотання про обшук сьогодні ввечері (у крайньому випадку завтра вранці) підпише суддя Октябрського суду м. Полтави Олена Шевська – приятелька Максимовича, яку він часто підвозить додому. Обшук здійснюватиме старша слідча СУ НКВД Тетяна Кіяшко, яка вже вручала головреду Сікалову підозру на основі копії з копії підробленого договору.

ДЕТАЛЬНІШЕ: Полтавське ГУ НКВД повторює сценарій 1930-х років

Видання не розраховує на законність у діях НКВД, тому сьогодні встановило понад 20 камер спостереження в усіх своїх приміщеннях. Із них ми будемо вести онлайн-трансляцію чергового витку репресій правохоронців за наші викривальні статті про причетність керівництва НКВД і прокуратури в розкраденні загальнодержавних надр.

ЧИТАЙТЕ: Генерали піщаних кар’єрів: хто і як розкрадає надра Полтавщини

Нагадаємо, менше тижня тому до квартири головреда «Бастіону» проникли правоохоронці. Видання пов’язувало це з проведенням негласних слідчих дій відносно Сікалова представниками репресивного НКВД у Полтавській області.

Раніше правоохоронці вже влізали в офіс «Бастіону» і приватне помешкання Сікалова. Після цього в офісі був виявлений пристрій, що нагадує прослуховувач, з дому зникла особиста документація, зовнішній накопичувач інформації, на якому зберігався зверстаний номер газети.

Зазначимо, червневий номер правоохоронцям вкрасти не вдалося. Вже відзавтра він з'явиться у вільному доступі в інтернеті, у Полтаві, інших містах.

Слідкуйте за нами на нашому сайті та офіційній сторінці у Facebook.

«Мы вам покажем представленье» (С) 

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45