«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян

ПОЛТАВА
23.09.2016, 14:08
«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян

Полтавський міський очільник Олександр Мамай напередодні Дня міста згадав про Полтаву. У написаному зверненні він розповідає про причини любити Полтаву та про перспективні плани на майбутнє, і не менш гарну сучасність.

Видання «Останній Бастіон» вважає, що привітання міського голови виконано однобоко, без урахування повсякденних реалій. Зокрема, які виникають (і повсякчас спіткають місто) завдяки  міському керівництву і через його дії (бездіяльність). 

Зі свого боку до привітання Олександра Федоровича ми лише додали ілюстрації сучасних подій/явищ, які відбуваються в Полтаві. Світлини не потребують додаткового коментування.

Це – не іронія чи глум. Це – об’єктивна дійсність, яка стає помітна, щойно починаєш аналізувати життя Полтави, а не сліпо вірити привітанням.

Вітання Полтавського міського голови Олександра Мамая з Днем міста

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _1

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _3

Полтава – духовно-культурний осередок України, привітне та гостинне місто – для кожного, найближче серцю, єдине – для майже 300 тисяч своїх жителів.

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _5

І є майже 300 тисяч причин любити його до нестями.

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _7

Хтось із нас тут народився і виріс, а когось занесла сюди доля. Хтось одружився, саме тут вперше відчув радість батьківства. А когось чекають тут за будь-яких обставин, щоб не трапилось і чекатимуть завжди. Хтось покинув місто, імовірно давно, але душа його завжди буде тут, у місцях дитинства. Для кожного різне, але кожному рідне.

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _9

Сьогодні наша рідна Полтава – квітуча, затишна, сучасна, це місто, де збуваються мрії, реалізуються добрі плани та великі звершення!

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _11

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _13

Святе право називати її «рідною», «нашою» дали нам визволителі, великий подвиг яких – незабутній! Саме їх хоробрість та героїзм приніс нам волю й незалежність. Ми, полтавці, цінуємо подвиг, який здійснили для прийдешніх поколінь герої-визволителі. Доземний уклін нашим сивочолим ветеранам! Нині, святий та непорушний обов’язок – дбайливо берегти напрацьоване пращурами, розвивати місто та любити рідну землю.

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _15

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _17

Я вдячний усім полтавцям за те, що робите, аби наш спільний дім ставав ще кращим, адже, лише об’єднавшись, нам під силу будь-які вершини! Упевнено крокуймо в тому ж напрямку! Попереду – лише найкраще!

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _19

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _21

Бажаю усім родинного тепла та злагоди! Нехай здоровими та щасливими зростають наші діти, звідусіль лунає їхній гучний сміх! Нехай світить ясне сонце над нашою, Богом благословенною, землею!

«Найкраще – десь попереду» – Полтавський голова Мамай привітав містян  _23

Зі святом, дорогі полтавці! З Днем міста!


Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10