Один кандидат. У ПолтНТУ пройдуть вибори Онищенка

ПОЛТАВА
14.06.2017, 13:52

У вересні цього року у Полтавському національному технічному університеті імені Кондратюка пройдуть вибори нового ректора. Майже 100% ним стане чинний очільник Володимир Онищенко.

На зборах студенти одноголосно висунули одного кандидата - Онищенка, який відомий своїми лайливими висловами з приводу патріотичних гасел, активних студентів та викладачів архітектурного факультету. 

Зазначимо, згідно закону «Про вищу освіту», взяти участь в конкурсі могли усі бажаючі. Очевидно в ПолтНТУ вирішили не користуватися цією опцією.

Раніше ОБ писав про те, що Володимир Онищенко прикарманив 112,5 тис. грн на договорі про юридичні послуги. Ректор ПолтНТУ Володимир Онищенко за 112 500 грн найняв у компанії «КРЕДО» послуги з юридичного консультування і представництва (абонентське юридичне обслуговування, що включає в себе комплексний юридичний супровід господарської діяльності установи).

Це при тому, що дані функції в університеті виконували і продовжують виконувати штатні працівники з юридичного і бухгалтерського відділів, за що отримують заробітну плату з бюджету.

Віктор Карпенко


Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10