Полтавська медична мафія атакує «Останній Бастіон»

ПОЛТАВА
18.08.2016, 07:13
Полтавська медична мафія атакує «Останній Бастіон»

Представники полтавської медичної мафії об’єднали зусилля для атаки на «Останній Бастіон». Причина – викривальна діяльність видання, спрямована на подолання корупції в медичній галузі регіону.

Головлікарка І міської лікарні м. Полтави Ганна Борисівна Селькіна, директор департаменту охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації Віктор Лисак з підтримкою працівників місцевої прокуратури почали діяльність, спрямовану на ліквідацію видання.

ВИКРИВАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ «ОСТАННЬОГО БАСТІОНУ»:

Недбалість Лисака та полтавських лікарів ледь не вбила дитину.

Лисак отруїв токсинами Полтавський МСЕК і хворих

Кримінальну справу порушили проти головлікаря полтавської швидкої

Корупційні ротації Лисак-Василишин у керівництві Аїди – вбивчого МОЗу

Більше репортажів шукайте на сайті. 

Також стало відомо, що керівництво прокуратури у Полтавській області веде гучну справу «ортезів» замість слідчих із поліції, які взагалі не бачили матеріалів справи.

Нагадаємо, слідчий Русалов за клопотанням прокурора Антона Дігятра незаконно вилучили обладнання у фірми виготовлення дитячих ортезів ТОВ «Ортез-Полтава». Правоохоронці діяли винятково в інтересах Селькіної. Власник фірми лікар Олександр Любицький разом із «Останнім Бастіоном» виграли суд у представників головлікарки. Та після 2 тижнів із моменту ухвали суду, слідчий Русалов не повернув обладнання фірмі «Ортез-Полтава».

БІЛЬШЕ: Суд позбавив Селькіну можливості нажитися на дітях-інвалідах

Полтавська медична мафія атакує «Останній Бастіон»_1

Полтавська медична мафія атакує «Останній Бастіон»_3

Полтавська медична мафія атакує «Останній Бастіон»_5

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Прокурор Дігтяр і лікарка Селькіна начхали на рішення суду

Невиконання слідчим, прокурором і головлікарем рішення суду вкотре засвідчують правовий нігілізм та ефемерність справжніх реформ у правоохоронних, судових і медичних системах.

Ці інстанції забрали всі права в населення, залишивши його беззахисним і беззбройним перед геноцидом, здійснюваним власним урядом. Прокурори, есбівці, посадовці позбавили населення всіх законних прав.

Результат цьому – 2-ге місце України в світі за рівнем смертності, війна на Сході України, яку президент Петро Порошенко ховає за маску АТО, відсутність у наданні кваліфікованої допомоги пораненим бійцям. З іншого боку – офшорні скандали, «потьомкінські» реформи в медицині, освіті й науці, спрямовані на їхнє знищення.

«Останній Бастіон» привертає увагу населення до цих проблем та напрацьовує шляхи їх вирішення. Для цього ми аналізуємо події, провадимо діяльність на подолання прогалин в політичній, соціально-економічній, освітньо-культурних сферах. Нагадуємо, долучитися до нашого руху може кожен охочий українець. 

Уважати публікацію офіційним зверненням до керівника ГПУ Юрія Луценка, директора НАБУ Артема Ситника, голови Нацполіції Хатії Деканоідзе. 

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45