Недбалість Лисака та полтавських лікарів ледь не вбила дитину. Розслідування «Останнього Бастіону»

ПОЛТАВА
13.06.2015, 05:07

Нещодавно всю країну вразила новина про Альбіну Гохалтер. Дівчинці, яка з мамою Оленою приїхала до Полтави з Угледарська Донецької області прооперували здорову праву нирку, коли медичного втручання потребувала хвора – ліва нирка.

Усі жалілися на недбальство лікарів полтавської дитячої клініки й чиновників, але ті говорять про цей випадок, ніби нічого кримінального не сталося, а до заступника міністра охорони здоров’я Віктора Шафранскього приголомшливий факт недбальства й непрофесійності лікарів узагалі не дійшов.

Лідер ГО «Останній Бастіон» звернувся до начальника охорони здоров’я Полтавської області Віктора Лисака й поставив йому ряд питань щодо лікування й медичних помилок ескулапів, але Лисак не знайшов чого відповісти й послугувався завченими відмовками. Геннадій Сікалов пообіцяв Лисаку, якщо протягом тижня не люструє себе сам, це зробить обурена громадськість Полтави. Вина профільного департаменту в ситуації з Альбіною Гохалтер очевидна, - каже лідер «Останнього Бастіону» Геннадій Сікалов, - «і винні мають понести відповідальність, щоби надалі таких каліцтв дітей не траплялося». 


Читайте також:
Полтава
Тільки у справах можна пізнати справжню сутність людини. Приклад влади Полтави показує, що містом керують перефарбовані зрадники.
14:45
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
вчора, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
вчора, 06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
01 травня, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
01 травня, 13:45