Полтавський ЖЕК нараховує платню за ненадані послуги

ПОЛТАВА
15.06.2016, 08:45
Полтавський ЖЕК нараховує платню за ненадані послуги

Згідно з тарифами на послуги з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій, мешканцям будинку по вул. Соборності (Жовтневій), 60, ЖЕК нараховує щомісячну плату за користування ліфтом і сміттєпроводом, хоча ці послуги в будинку відсутні. Вартість сплати за ненадані послуги складає майже половину вартості від загальної суми платежу.

У п’ятиповерхівці радянської забудови ліфт не передбачений, сміттєпровід заварений вже 20 років, – зазначають сторожили будинку.

– У 2012 році був у нас був укладений договір із ЖЕКом №7, зараз нам надає послуги ЖЕК №2. Ліфта в нашому будинку взагалі не передбачено. Сміттєпровід не працює. Та з 2012 року й донині ситуація з оплатою не змінилася. У пунктах 7 і 8 договору значиться сплата за технічне обслуговування ліфтів і сміттєпроводів. Вартість цих послуг складає 0.144 і 0.189 грн за м2 відповідно. А це 45% від загальної суми щомісячного платежу, – говорить один із мешканців будинку.

Полтавський ЖЕК нараховує платню за ненадані послуги _1

Звертаємо увагу Олексія Чепурка, заступника Полтавського міського голови з питань діяльності виконавчих органів (питання ЖКГ) на ці факти й скарги мешканців будинку.

У разі подібних порушень ЖЕКу щодо нарахування плати за відсутні/ненадані послуги та ін., звертайтеся на електронну пошту нашого видання info@bastion.tv.

Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04