Потік нелегальної міграції до Європи не припиняється

СВІТ
23.07.2019, 09:26
Потік нелегальної міграції до Європи не припиняється

Про це можна говорити виходячи з наявних фактів.

Так, проти ночі 20 липня понад 50 нелегалів перелізли через прикордонну огорожу, що відділяє Марокко від іспанського анклаву Мелілья. Порушників ніхто не намагався затримати.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, уряд Іспанії, відомий своїм толерантним ставленням до мігрантів, заборонив застосовувати до них силу. Цілком ймовірно, що такі дії офіційного Мадрида невдовзі стануть для нього порцією невирішених проблем, серед яких етнічна злочинність, нарко- і работоргівля.

Також відомо, що 21 липня поблизу грецького півострова Пелопоннес круїзний лайнер "Marella Discovery" взяв на борт 111 нелегалів, серед яких 33 неповнолітніх. Усі вони намагалися дістатися Італії.

Наразі врятовані мігранти перебувають у порту Каламата. Повідомляється, що їхню подальшу долю вирішуватиме грецька влада, адже Італія відмовилась приймати у себе нелегалів.

Читайте також:
Світ
Цього року на китайській станції заплановано дві місії вантажних космічних кораблів і дві пілотовані космічні місії.
11:42
Світ
Відома своєї відвертою українофобською і протипалестинською позицією жінка знову у центрі скандалу. Цього разу через роботу фотографів.
вчора, 21:47
Світ
Парламентарі засудили рішення прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана привітати путіна з його фіктивним переобранням
вчора, 17:35
Світ
Бідна острівна азійська держава, де при владі знаходяться вкрай ліві політики, визначилися з курсом. Усе, як заповідали московські товариші.
вчора, 14:54
Світ
Поліція з кийками розганяє акцію в Техаському університеті в Остіні.
вчора, 10:32
Світ
Між США та Ізраїлем загострюється політична криза. Представники Демократичної партії (партії влади) тиснуть на режим у Тель-Авіві.
вчора, 08:21