Танці з зірками: І частина (ВІДЕО)

ПОЛТАВА
22.08.2017, 11:13

Танці з зірками: І частина (ВІДЕО)

Головне управління Національної поліції в Полтавській області проводило І етап естрадного конкурсу «Танці з зірками». Танцмайданчиком слугувала «русская баня «Плесо» на березі Ворскли. Додатковий антураж забезпечували пари оковитої і російський реп.

Учасники І частини шоу «Eros Ramazzotti» змагалися в бікіні – це Сергій Чиж, заступник керівника ГУ НП у Полтавській області і його односелець Олександр Шульга.

Щоб віддати свій голос за еротичний танець Шульги зі стільцем, дзвоніть на безкоштовний номер: +380 5325 17404 з кодовим словом «Баня: Їздун».

Для того, щоб далі в конкурсі залишився Чиж, віддавайте свій голос за номером +380 5325 17404 із кодовим словом: «Баня: Ластун».

Конкурс «Танці з зірками» відбувається під патронатом прокуратури Полтавської області, за сприяння поціновувача котиків головка.

Нагадаємо, у 2014 році конкурс «Танцюють всі» з усіма гран-прі виграв екс-нардеп від «БПП» Юрко Бублик. Він приголомшив публіку своїм танцем у жіночій спідній.

The Show Must Go On

Читайте також:
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10