Творчий вечір відомого краєзнавця відбувся у Глобиному

13.11.2019, 08:05
Творчий вечір відомого краєзнавця відбувся у Глобиному

У залі засідань Глобинської міської ради відбулася презентація творчості члена літературно-мистецької організації «Квітка натхнення» і відомого краєзнавця Сергія Харсуна.

Захід відбувся 12 листопада, про що звітує сайт органу місцевого самоврядування. Дослідник презентував громадськості свої історичні напрацювання — «Рідне село Бориси», «Відмінник народної освіти», «Життя прожити – не поле перейти».

На сторінках вказаних книжок постає історія рідного краю очима очевидців. Автор змалював реальні трагічні та величні події, що мали місце у Глобинському районі за останні 50 років, пережиті особисто.

Слова подяки для Сергія Харсуна за проведену багаторічну копітку дослідницьку працю висловили присутні представники міської ради та мешканці села Бориси. Завершився творчий вечір музичним номером у виконанні гурту «Криниченька».

Творчий вечір відомого краєзнавця відбувся у Глобиному_1

(Фото: Глобинська ОТГ)

Читайте також:
Історія
В цей день – 38 років тому сталася одна із наймасштабніших катастроф в історії людства.
09:00
Мистецтво
Українці, які опинилися за океаном не від хорошого життя, не втратили свою ідентичність та традиції. Це стосується у родини Винник...
вчора, 20:36
Історія
Сили повстанців разом із місцевими селянами становили неповних 5 тис. бійців — ворожі не менше 30 тисяч.
вчора, 10:02
Історія
Якщо не можеш вплинути на обставини, зміни своє ставлення до них. Так говорив 16-й римський імператор і за сумісництвом славетний філософ.
24 квітня, 21:32
Мистецтво
Історія геніального інженера, художника, скульптора... та винахідника Леонардо да Вінчі
24 квітня, 11:45
Історія
Науковці десятиліттями вивчають проблематику центральноамериканських людських культур. Але досі лишається таємницею їхнє походження.
23 квітня, 14:45