Created with Sketch.

3,1415926...., 3,1415926.... 3,1415926....

11.07.2022, 16:45

Якщо дуже суттєва частина нації обирає інфантильність у якості національної ідеї, лицедій-кривляка біля стерна – абсолютно логічний наслідок

Дивіться, саме тому й надувачі кульок для дитячих ранків масово повалили у «народну челядь»  ̶  спрацював психологічний тригер. Якщо щодень надувати кульки, то, зрештою, процес починає сприйматися надувальником як єдина можливість врятувати світ від Баби Яги, Бармалєя і Порошенка.    

От смійтеся над нами, але делегування клоуна на гетьманство шахраюватим Ігорем Валерійовичем ми не пов'язуємо ні з рукою москви, ні з сіоністською змовою, ні з мрією усього життя взад повернути Приват.

Як на нас, мав місце експеримент цинічного приколіста – «Розумні? Еге? То ось вам дядько на вѐлику». І як він (Ігор Валерійович) не помер у пароксизмі реготу і задоволення надвечір 21 квітня 2019 року, коли його анекдот став явою!

Товариство, зробити лохами націю, залишивши нелохом одного велосипедиста на увесь загал, вдається не кожному і не кожного дня.
Відтак, й офіційні офісні спростування «наскоків» на найвеличнішого («безсовісні, подивіться як він схуд!»), й плачі задурманених величчю боневтіка колег у мережах дивують. М'якенько мовлячи. 

Червоною ниткою крізь реляції єдиного марафону і проофісних ботоферм проходить  усталення якоїсь чи не демонічної розумності героя рашистсько-української війни.

Ситуативний героїзм, панове. За усього позитиву. Бо й направду ніхто не знає, як би склалося у нас за іншого боневтіка. Ми приречені перемагати зайд з цим, що є.

А от щодо розумності… Без образ, 73, але хлоп'я нічого іншого в житті не знало, крім сцени. Буфонада на шкільних вечірках, фіґлярство на корпоративах «сильних світу того» (переважно рашистського), блазнювання на «стадіоні так стадіоні». «Україна-повія», рояль, ебоніт – це що, від розуму? Лицедій заучував чужі задерикуваті тексти, талановито імпровізував з ними перед не вельми вибагливим глядацтвом.

Був би з розумом, послав би того гуру, мовляв: «я вам, дідо, не старший – куди пошлють». Та оскільки ні дедукція, ні індукція близько не ночували, згодилось сорокадворічне хлоп'я на ще одну (у перспективі ще й грошовиту) роль. Послухайте його спілкування «наживо» зі західними змі. Потік свідомості, та й той не завжди у правильному напрямі. Інфантильність у всій своїй наготі.  

Пояснюємо, чого знову товчем воду в ступі. Членкиня Палати представників США Вікторія Спартц (це та вумен-українка у якомусь коліні, котрій Байден подарував ручку, яким ленд-ліз для України підписав він і Франклін Делано Рузвельт у 1941 для СРСР) звинуватила президента України  у зволіканні з вирішенням «проблеми Єрмака»:

«Я знаю, що президент Зеленський веде небезпечну війну з підступним ворогом. Він витрачає багато часу на створення міжнародної підтримки, щоб захистити свою країну, але у нього є постійна внутрішня проблема, яку він повинен вирішити – голова Офісу президента Андрій Єрмак».

Конкретні і надто серйозні, чого не бачить тільки пан Кулеба, інвективи пані Вікторії за посиланням.

На увесь свій зріст (поза натяками!) постає наш розумака й у перемовинах з президентом Німеччини Штайнмаєром після персоніфікації останнього нон грата. Це коли Єрмак не впустив одного з найважливіших партнерів по антигіт/путлерівській коаліції до Києва

Щось ще додасте про «титана мислі», любителі сценічної екзотики? Отут би й розум включити, якщо він, звісно, не міфічний.

Народився у селі на Сумській Слобожанщині, наразі – полтавець, вчитель історії і тоді ще суспільствознавства, профспілковий чиновник, активіст і фрондер інформаційного простору, пенсіонер, українець, але все ще оптиміст

Читайте також
Прислужники олігархів-українофобів намагаються вбити український кінодубляж
Політика
Анна Скороход використовує ТСК Верховної Ради для розправи над бойовим командиром
Опінії
ОПшні блогери накинулися на Ростислава Кравця, який назвав реальну кількість дезертирів
Опінії
Наша кров на їхніх «зелених» руках
Політика
Олігархам — мільярди з бюджету, платникам податків — «Зелємарафон»
Опінії
Єрмак — український Мойсей ?
Політика