Created with Sketch.

2000 оливкових дерев під ніж: як сіоністи спустошують Палестину?

19.11.2022, 07:45
Фото: Umma News

Єврейські окупанти ніяк не вгамуються, їм мало землі для розселення, тому взялися рубати останні природні оази на Західному березі Йордану.

Красномовний ролик із місця події виклав незалежний ісламський інформаційно-просвітницький портал "Umma News", передає медіаагенція "Останній Бастіон".

Як з'ясувалося, група невідомих громадян Держави Ізраїль свідомо викорчувала і знищила понад 2000 оливкових дерев у палестинському селі Карават-Бані-Хасан.

Показово, що "санкціонували" та охороняли по факту незаконну вирубку озброєні спецпризначенці, не даючи природозахисникам зупинити нищення екосистеми.

«Цей відверто інфернальний акт був здійснений ізраїльськими силами ще цього понеділка, 14 листопада. Важливо відзначити, що оливкове фермерство є великою галуззю і єдиним джерелом засобів для існування для багатьох палестинців на Західному березі річки Йордан, де Тель-Авів намагається спорудити нові єврейські поселення для "виправлення" на власну користь демографічної ситуації», – повідомили журналісти порталу "Umma News".

Між тим, як раніше повідомляв "Останній Бастіон", попри щоденні обстріли військ підконтрольних маріонетковому російсько-іранському диктатору Башару аль-Асаду у Сирії триває збір оливок.

Читайте також
Конституція України утискає права українців і надає привілеї чужинцям
Політика
Влада Диканьки покриває мародерів і крадіїв водних ресурсів
Полтава
Демократія по-диканські: одним посади, іншим — судові позови
Полтава
Прикордонники США готуються до навали нелегалів із Гаїті
Полтава
У синагогах США і Канади торгують кривавою палестинською землею
Світ
Мій рід створив Ізраїль — олігарх Джейкоб Ротшильд
Світ