Артезіанська свердловина в Сенчі дала чисту воду

ПОЛТАВА
21.09.2016, 15:13
Артезіанська свердловина в Сенчі дала чисту воду

Завдяки збудованій артезіанській свердловині в Сенчі Лохвицького району, вчора вдалося отримати чисту питну воду. Повідомляється, що свердловина піднімає 8 куб. води на годину. Вода відповідає всім нормам і придатна до вживання та використання в господарстві. 

Нагадаємо, план заходів щодо будівництва артезіанської свердловини підписали представники компанії «Укргазвидобування» з сільською радою та територіальною громадою с. Сенчі Полтавської області. Сторони уклали угоду після громадського обговорення в Сенчанській сільраді 17 серпня. Буріння свердловини вдалося закінчити раніше прогнозованого терміну (жовтень цього року – ред.) внаслідок плідної взаємодії сенчанської громади, представників «Останнього Бастіону» та керівництва «Укргазвидобування».

Артезіанська свердловина в Сенчі дала чисту воду_1

Виділення коштів на будівництво свердловини та реалізація проекту стала можливою завдяки спільній діяльності «Укргазвидобування», «Полтавагазвидобування», Міністерства екології та «Останнього Бастіону».

Раніше повідомлялося, що «Укргазвидобування» погодило буріння артезіанської свердловини в Сенчі.


Читайте також:
Полтава
Станом на тепер рівень засміченості водойми жахає навіть старожилів. Нарешті відповідні служби взялися виконувати свої посадові обов'язки.
14:55
Полтава
Підтримка українських захисників — обов'язок кожного громадянина. Тільки спільними зусиллями здолаємо ворога із Московії.
06:10
Полтава
Українці шанують звичаї предків і водночас рішуче допомагають своїм воїнам. Саме в єдності та згуртованості сила нашої нації.
вчора, 20:38
Полтава
Поціновувач незаконної риболовлі завдав шкоди українським біоресурсам на 175 тисяч гривень. Йому загрожують штрафні санкції.
вчора, 14:45
Полтава
Друге за розмірами місто Полтавщини стає енергостійким на тлі постійних ракетних ударів росіян. Усе завдяки підтримці небайдужих французів.
вчора, 06:00
Полтава
Вірний син Полтавщини поліг смертю хоробрих у бою проти ворога на Східному фронті. Тепер він навічно присутній у лавах Небесного Воїнства.
05 травня, 14:07