ДБР продовжує кришувати незаконний видобуток копалин: у слідчого, що займався справою «Онуру», провели обшук (відео)

ПОЛТАВА
08.08.2019, 17:25

Справа з «кришуванням» Державним бюро розслідувань незаконного видобутку копалин набрала нових обертів.

У четвер, 8 серпня, представники ДБР увірвалися у Полтаві до слідчого Олега Лагути, який вів розслідування стосовно незаконного видобутку корисних копалин для компанії «Онур».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наживаються «Онур», ДБР, прокурори та судді, розплачуватимуться наші онуки та правнуки

Обшуком керував слідчий другого слідчого відділу територіального управління ДБР у місті Полтаві Владислав Мішуровський, який заявив, що обшук проводиться за ухвалою судді Московського районного суду міста Харкова.

Представники ДБР діяли з порушенням норм кримінально-процесуального законодавства, зокрема почали обшук лише з одним понятим, а також перешкоджали діяльності журналістів, що оперативно прибули на місце події.

Імовірною метою обшуку було здійснення тиску на правоохоронця. Удома в нього під час обшуку перебувала дружина з тримісячною дитиною.

Деталі нового етапу свавілля з боку ДБР, прокуратури та судової системи «Останній Бастіон» розкриє найближчим часом.

«Найгарячіші» моменти обшуку дивіться у нашому сюжеті.

Читайте також:
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
вчора, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
вчора, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45