Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні

ПОЛТАВА
07.03.2016, 15:57
Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні

Стали відомі нові подробиці діяльності депутата Полтавської міської ради від партії «БПП» Сергія Чередніченка. 

На цей раз депутат, якому встановили діагноз шизофренія та який уникнув покарання за два ДТП з жертвою (докладніше ТУТ), хотів облаштувати свою громадську приймальню в медичному закладі – «Центрі первинної медико-соціальної допомоги №1» за адресою м. Полтава, вул. Великотирнівська, 29/2. 

Депутат мотивував своє рішення погодженістю з головним лікарем закладу В. Павленко. У документах, наданих «Останньому Бастіону», представниками Народної ради при Полтавській міській раді, зазначено, що В. Павленко жодного дозволу на розміщення приймальні в комунальному медичному закладі, не давав.

Депутат від «БПП» Сергій Чередніченко у зверненні на ім’я міського голови Олександра Мамая від 01.02.2016 погрожує адміністративною та кримінальною відповідальністю посадовим особам органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та керівникам, до яких він звертався. Мовляв, Чередніченкові перешкодили у його депутатській діяльності тим, що не надали місце для приймальні в стінах комунального закладу.

Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні _1

Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні _3

За адресою вул. Великотирнівська, 29/2, де Сергій Чередніченко хотів облаштувати свою громадську приймальню, наразі за законом і згідно з цільовим призначенням розташовується «Центр первинної медико-соціальної допомоги №1». Приміщення використовуються у повному обсязі – йдеться у відповіді міського голови О. Мамая депутатові.

Також у відповіді міського голови зазначено, що головний лікар «Центру первинної медико-соціальної допомоги №1» В. Павленко надав письмову відповідь, де наголосив, що Чередніченко до нього взагалі не звертався і питання розміщення приймальні не обговорював.

Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні _5

Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні _7

Постає логічне питання, із чого Чередніченко взяв дозвіл Павленка на розміщення своєї приймальні? Чи депутат перебував в адекватному стані, коли зазначав цей факт? Чи з огляду на свій діагноз був в іншій реальності? Тоді що буде наступним кроком? Повторення сценарію, що мав місце тиждень тому в Москві?

Нагадаємо, тиждень тому в Москві міліція затримала 38-річну уродженку Узбекистану Гюльчехру Бобокулову, яка ходила вулицями з відрізаною головою 4-річної дівчинки. У 2000 році Бобокулову офіційно визнали неадекватною і встановили діагноз шизофренія.

Факти, викладені у наданих Народною радою документах, дають підстави вважати, що депутату Сергієві Чередніченку, який за встановленим діагнозом також хворий на шизофренію, доцільніше облаштувати свою приймальню в іншому комунальному закладі міста – за адресою вул. Медична, 1 (у корпусі Полтавського обласного клінічного психіатричного диспансеру), де йому зможуть надати лікування. Інакше, ніхто не може виключати повторення московського сценарію в Полтаві.

Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні _9

Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні _11

Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні _13

Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні _15

Депутат від «БПП» Чередніченко помилився з місцем приймальні _17

На фото - можливий вигляд розташування майбутньої громадської приймальні Сергія Чередніченка, депутата Полтавської міськради від провладної партії.

Зауважимо, що в 2010 році в ДТП за участю Сергія Чередніченка в селі Мгар, Полтавської області, загинув 6-річний хлопчик. Про це стало відомо з документів, наданих Народною радою при Полтавській міській раді. Відповідальності за вбивство Чередніченко досі не поніс. 

Читайте також:
Полтава
Громадянин України підірвав гранату у присутності правоохоронців. Тепер на нього очікує суд і, можливо, позбавлення волі.
14:36
Полтава
Станом на тепер рівень засміченості водойми жахає навіть старожилів. Нарешті відповідні служби взялися виконувати свої посадові обов'язки.
вчора, 14:55
Полтава
Підтримка українських захисників — обов'язок кожного громадянина. Тільки спільними зусиллями здолаємо ворога із Московії.
вчора, 06:10
Полтава
Українці шанують звичаї предків і водночас рішуче допомагають своїм воїнам. Саме в єдності та згуртованості сила нашої нації.
06 травня, 20:38
Полтава
Поціновувач незаконної риболовлі завдав шкоди українським біоресурсам на 175 тисяч гривень. Йому загрожують штрафні санкції.
06 травня, 14:45
Полтава
Друге за розмірами місто Полтавщини стає енергостійким на тлі постійних ракетних ударів росіян. Усе завдяки підтримці небайдужих французів.
06 травня, 06:00