М. Кононенка обрали в.о. голови Полтавської райради

ПОЛТАВА
16.06.2016, 10:11
 М. Кононенка обрали в.о. голови Полтавської райради

Депутатський корпус Полтавської райради проголосував за усунення з посади чинної голови Оксани Гончаренко та призначив Михайла Кононенка тимчасовим виконувачем обов’язків на цю посаду. Таке рішення депутати райради ухвалили на сесії сьогодні, 16 червня.

Зазначимо, на порядок денний сесії було винесено два питання – про недовіру депутатів голові Оксані Гончаренко та про недовіру голови своєму заступникові Михайлові Кононенку.

Варто відзначити, що на початку сесії Гончаренко заборонила виступати представникам громадськості. 

Читайте також:
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
вчора, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
вчора, 06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
01 травня, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
01 травня, 13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
01 травня, 06:10
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
30 квітня, 14:45