Мусієць порушує постанову Кабміну. Головко й Лепейко її кришують

ПОЛТАВА
30.09.2015, 07:34
Мусієць порушує постанову Кабміну. Головко й Лепейко її кришують

Кабінет міністрів України від 14 січня 2015 року постановою №5 постановив:

Пункт 2. Реорганізувати територіальні органи Державного агентства земельних ресурсів шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру.

Постанова вийшла понад пів року тому. По всій Україні Держземагенства реорганізовані, але тільки не в нас! Держземагенство Полтавського району, де начальницею є Мусієць Галина Олександрівна, досі працює, порушуючи постанову Кабміну.

Ми вже висвітлювали незаконну діяльність Мусієць:

http://bit.ly/1GbvC8T

http://bit.ly/1MTjfWy

http://bit.ly/1RfmF4C

http://bit.ly/1JBMKET

Зрозуміло, що хабарниця не хоче втрачати ласого місця керівника Держземагенства Полтавського району, тому й перешкоджає реформуванню. Досі не покараною Мусієць залишається, оскільки має «кришу» з боку голови Полтавської ОДА Головка й голови Полтавської РДА Лепейко, які разом «вирішують» земельні питання Полтавщини, зокрема причетні до знищення Новогалещинської біофабрики. 

http://bit.ly/1MFq7ns


Читайте також:
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
вчора, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
вчора, 13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
вчора, 06:10
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
30 квітня, 14:45