На Полтавщині виявили труп молодої жінки

ПОЛТАВА
07.08.2019, 06:16

Поблизу села Гайове Кобеляцького району знайшли труп молодої жінки.

На моторошну знахідку натрапили працівники однієї із дорожніх організацій, що працюють на будівництві автодороги Решетилівка-Дніпро, повідомляє журналіст видання «Ехо» Ігор Філоненко.

6 серпня після полудня кілька працівників будівельної фірми під’їхали до старого залізничного насипу, що поряд із село Гайове.

Чоловіки мали на меті оглянути місце майбутніх дорожніх робіт, адже саме в цьому місці буде прокладений відрізок шляху пожвавленої автотраси, яка має оминути Кобеляки. Підійшовши до кущів, що ростуть поряд із насипом чоловік спочатку відчув підозрілий сморід, а потім побачив тіло людини.

Робітники одразу зателефонували у поліцію.

На місце трагічної знахідки прибули експерти і слідчі. Із неофіційних джерел місцевим журналістам вдалося дізнатися, що знайшли тіло молодої жінки. Вік швидше за все визначали за одягом, адже тіло встигло розкластися. Зараз правоохоронці намагаються встановити особу загиблої та вияснити причину смерті. 

Читайте також:
Полтава
Станом на тепер рівень засміченості водойми жахає навіть старожилів. Нарешті відповідні служби взялися виконувати свої посадові обов'язки.
14:55
Полтава
Підтримка українських захисників — обов'язок кожного громадянина. Тільки спільними зусиллями здолаємо ворога із Московії.
06:10
Полтава
Українці шанують звичаї предків і водночас рішуче допомагають своїм воїнам. Саме в єдності та згуртованості сила нашої нації.
вчора, 20:38
Полтава
Поціновувач незаконної риболовлі завдав шкоди українським біоресурсам на 175 тисяч гривень. Йому загрожують штрафні санкції.
вчора, 14:45
Полтава
Друге за розмірами місто Полтавщини стає енергостійким на тлі постійних ракетних ударів росіян. Усе завдяки підтримці небайдужих французів.
вчора, 06:00
Полтава
Вірний син Полтавщини поліг смертю хоробрих у бою проти ворога на Східному фронті. Тепер він навічно присутній у лавах Небесного Воїнства.
05 травня, 14:07