«Останній Бастіон» обговорив погрози журналістам з ОБСЄ

ПОЛТАВА
15.06.2017, 11:14
«Останній Бастіон» обговорив погрози журналістам з ОБСЄ

В ОБСЄ занепокоєні обмеженнями свободи слова журналістів і перешкоджанню їхній діяльності.

Відбулася зустріч журналістів видання «Останній Бастіон», спостерігачів спеціальної моніторингової місії ОБСЄ і журналістів-розслідувачів із кількох регіонів України. Основна тема зустрічі – перешкоджання з боку влади і правоохоронних органів законній діяльності журналістів.

Редакція надала спостерігачу Вінсенту Годбіллону факти розправи керівництва ГУ НП і прокуратури у Полтавській області над головредом видання Геннадієм Сікаловим через викривальні щодо корупційних діянь посадовців, керівників ГУ НП і прокуратури Полтавської області.

ЧИТАЙТЕ: Керівника ГУ НП Полтавщини Олега Беха підозрюють у корупції – НАЗК

Звернення до ГПУ про злочин керівництва полтавських правоохоронців

Погодили подальші кроки співпраці в дотриманні прав журналістів і протидії корупційним складовим у гілках влади і правоохоронних структурах. 


Читайте також:
Полтава
Вірний син Полтавщини поліг смертю хоробрих у бою проти ворога на Східному фронті. Тепер він навічно присутній у лавах Небесного Воїнства.
14:07
Полтава
Чергову сонячну електростанцію споруджують у Миргороді. Вона забезпечить нагальні потреби одного з об'єктів критичної інфраструктури.
09:23
Полтава
Тільки у справах можна пізнати справжню сутність людини. Приклад влади Полтави показує, що містом керують перефарбовані зрадники.
03 травня, 14:45
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
03 травня, 06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
02 травня, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
02 травня, 06:00