Підозрюваного у побитті журналіста затримали і … відпустили

ПОЛТАВА
16.08.2018, 11:01

Правоохоронці знайшли та затримали другого підозрюваного у побитті Ярослава Журавля. Михайло Алоєв впродовж тижня переховувався, адже перебував у розшуку. 

Підозрюваного у побитті журналіста  затримали і … відпустили_1

Нагадаємо, Михайла Алоєва та Антона Пазенка підозрюють у побитті журналіста в офісі Соцпартії (Сергія Чередніченка). Постраждалому Журавлю зламали щелепу під час виконання робочих обов’язків журналіста. Сам Сергій Чередніченко від побиття відхрещується і називає Ярослава Журавля та його колегу Дмитра Демуса «провокаторами».

Дії Алоєва та Пазенка слідчі кваліфікують як завдання умисних тілесних ушкоджень середньої тяжкості, вчинене групою осіб (ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 122 КК України).

Наразі Алоєв перебуває на волі під особисте зобов’язання. Прокуратура Полтавської області вже внесла апеляційну скаргу на вказане судове рішення.

За інформацією прокуратури Полтавщини.

Читайте також:
Полтава
Тільки у справах можна пізнати справжню сутність людини. Приклад влади Полтави показує, що містом керують перефарбовані зрадники.
14:45
Полтава
Попри те, що обласні чиновники обіцяли розчистити річище, водойма все більше стає схожою на відстійник. Куди поділи бюджетні кошти?
06:10
Полтава
Не минає і дня, щоби небайдужі мешканці Полтавського краю не надіслали на передову гуманітарний вантаж. Військо потребує харчів.
вчора, 19:06
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
вчора, 06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
01 травня, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
01 травня, 13:45