Валянки Бублика вимагають люстрації

ПОЛТАВА
30.07.2014, 10:12
Валянки Бублика вимагають люстрації

Дивні діла твої, Господи! Тут важко не погодитися. Але ще дивніші діла відбуваються під куполом Верховної Ради, куди каральний меч Господній іще, схоже, не добрався. Адже якщо судити по заявах наших народних обранців, то усі вони (навіть комуністи і колишні регіонали) поділяються принаймні на три категорії:

а) чесні;

б) дуже чесні;

в) чесніші за всіх дуже чесних.

До третьої категорії, безперечно, відносить себе і пан Юрій Бублик, народний депутат України, якому довірили гордо нести прапор «Свободи» виборці Полтави. І цей «прапороносець», ще від часів, коли він ходив у валянках по полтавському Майдану, проявляючи неабияку сільську завбачливість, не втомлюється повторювати про «нещадну боротьбу з корупцією». Від тих часів у його лексиконі з’явилося і нечуване досі для його рідної Ковалівки слово «люстрація». Його Бублик, кажуть, повторює тепер навіть уві сні.

Нещодавно він навіть заявив про люстрацію прокурорів, про що сповістив громаду на власному сайті. Чим уже так дошкулили йому особисто прокурори, сказати важко. Однак, певна річ, що й цю когорту треба добряче «почистити». Тут ми погоджуємося. Але виникає питання: чи не краще б нардепу почати люстрацію одразу зі своїх колег? Ну, принаймні з себе самого! Як у відомому заклику: роби як Я! Утім це для Бублика було б доволі ризиковано, оскільки його самого свого часу (ще в період «головування» у Ковалівці) судили за зловживання і розбазарювання бюджетних коштів! Тоді вдалося викрутитися…

Утім це для Бублика було б доволі ризиковано, оскільки у 2012 році рішеннями Полтавського та Апеляційного судів визнаний винним у тому, що перебуваючи на посаді Ковалівського сільського голови він підробив документи (акти приймання-передачі "повітря"), які слугували безпідставному перерахування БЮДЖЕТНИХ коштів в сумі 31 тис грн.

Можна лише здогадуватись чого тільки Бублик не на підписував за час свого керування в Ковалівці.

Віктор МАМЧЕНКО


Читайте також:
Полтава
Підтримка українських захисників — обов'язок кожного громадянина. Тільки спільними зусиллями здолаємо ворога із Московії.
06:10
Полтава
Українці шанують звичаї предків і водночас рішуче допомагають своїм воїнам. Саме в єдності та згуртованості сила нашої нації.
вчора, 20:38
Полтава
Поціновувач незаконної риболовлі завдав шкоди українським біоресурсам на 175 тисяч гривень. Йому загрожують штрафні санкції.
вчора, 14:45
Полтава
Друге за розмірами місто Полтавщини стає енергостійким на тлі постійних ракетних ударів росіян. Усе завдяки підтримці небайдужих французів.
вчора, 06:00
Полтава
Вірний син Полтавщини поліг смертю хоробрих у бою проти ворога на Східному фронті. Тепер він навічно присутній у лавах Небесного Воїнства.
05 травня, 14:07
Полтава
Чергову сонячну електростанцію споруджують у Миргороді. Вона забезпечить нагальні потреби одного з об'єктів критичної інфраструктури.
05 травня, 09:23