"Випадкова" вдача, або чому суддя Рябішин не арештував хабарника Блажівського

ПОЛТАВА
08.01.2015, 06:47
"Випадкова" вдача, або чому суддя Рябішин не арештував хабарника Блажівського

Наприкінці 2014 року сайт "Останнього Бастіону" повідомив шановну громаду про затримання головного ДАЙішника Полтавщини працівниками УСБУ за отримання хабара прямо в лікарні, де він відпрацьовував нову схему зняття поборів.

Ми також неодноразово повідомляли громаду, що риба може зірватися з гачка, а Блажівський може уникнути арешту.

Сьогодні можемо констатувати - Блажівський на свободі. І суддя, який "подарував" йому цю свободу - голова апеляційного суду Полтавської області Рябішин Андрій.
І, головне... Свобода хабарнику "подарована" напередодні колядування.

Нічого вам це не нагадує? Один, теж суддя, і теж голова, але Львівського апеляційного адміністративного суду, колись розповідав громаді, що кількасот тисяч доларів, знайдених у нього при обшуку, він "чесно напосипав", за що і відбував покарання.

Знаючи, що мимо Рябішина навіть миша не проповзе, наївно було сподіватися на Феміду в справі хабарника - високопосадовця. Що справа буде розглянута об'єктивно, а хабарник скрасить своєю присутністю слідчий ізолятор.
Але. Рябішин, одягнувши на себе плащ супермена, чи чоловіка павука, відчувши тяжкий подих доооооовгої череди американських президентів, яких " привів" з собою брат головного ДАЙішника Полтавщини (керівник управління Всеукраїнської спеціальної колегії з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю в Полтавській області повідомив, що брат Блажівського - теж головний ДАЙішник, але з Дніпропетровської області).
Уявіть собі ментальне задоволення Рябішина, коли "вирішується"такого рівня питання.

Коли хабарник, замість тюрми, йде додому. А вже, будучи вдома, " вирішує" з тим же Рябішиним питання своєї невинності, в тому числі й повернення десяти мільйонів, які внесли за його звільнення. І, можливо, навіть відновлення на посаді.
Ми вже неодноразово порушували тему мільйонерів з апеляційного суду Полтавської області в наших публікаціях. Хочемо зазначити, що і голова апеляційного суду Рябішин, як і його заступники Мілаш, Гальонкін та Буленко відверто брешуть в поданих ними деклараціях про доходи, спотворюють принципи правосуддя в нашій державі.

Справа Блажівського була лакмусовим папірцем судової системи Полтавської області після Майдану. На жаль, нічого не змінилося. Поки що...

Можливо, дим від шин викурить цих горе - суддів з установи, яку вони займають.
Чи люстрація від народу не для них?

Геннадій Сікалов

P.S.

http://roadcontrol.org.ua/node/2440 

Панове Порошенко, Аваков, Ярема. Дивлячись на всю цю сімейку Блажівського, не кажіть мені, що корупції в Україні вже немає, що ви її здолали.

Я в це не повірю.


Читайте також:
Полтава
Автошлях, який сполучає українську столицю з Борисполем, Кременчуком, Дніпром і Запоріжжям негайно потребує ремонту. Причому, капітального.
12:45
Полтава
Безпілотні літальні пристрої із додатковим обладнанням поїхали на передову. Завдяки їм фронтовики ефективніше знищують ворога.
26 квітня, 14:53
Полтава
Нашим землякам Іллеві Василищенку, Олегу Пруцкову, Ігорю Пугачу, Антонові Левчуку та Олександру Лабунському встановлять пам'ятні дошки.
26 квітня, 06:08
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
25 квітня, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
25 квітня, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
25 квітня, 09:00