"Вітамін" понад усе

ПОЛТАВА
24.10.2014, 08:41
"Вітамін" понад усе

Читали ми в редакції листа,в якому громадянин Микола Северин висловлює своє здивування тим,що в робочий час,а саме близько одинадцятої ранку,в фітнес клубі "Вітамін" він майже кожного дня зустрічає суддю Октябрського районного суду міста Полтави Блажко Ірину. Миколі дуже подобається, що суддя Блажко невтомно в залі працює над підвищенням своєї суддівської етики та суддівської кваліфікації на фірмових тренажерах, але він, бідолаха, не може зрозуміти іншого - чому суддя може,а він не може? Чому він сплачує податки на функціонування державних інституцій, а ці інституції отримують заробітну плату "працюючи"в тренажерних залах?

Жалюгідний Микола... Не може зрозуміти найпростішого - те,що дозволено Юпітеру, не дозволено бику. Вибачте, бикам. Які повинні зрозуміти, що суддя Блажко насамперед жінка, і спа-салони, косметичні, перукарські, та всі інші салони краще відвідувати в денний час. Жінка на роботі повинна виглядати красивою жінкою,а задля цього ніякого робочого часу не жалко. 


До чого це я? Прочекали суддю Блажко майже півгодини на призначене нею судове засідання, але так і не дочекалися. Можливо,знову в залі? В спа? Бидло зачекає? Терпіння має свою межу. Межу на кортежі,межу на продажних політиків,межу на знахабнілих суддів... та продажних суддів,але про це наступного разу.

                                                                                                                                   Геннадій Сікалов                    


Читайте також:
Полтава
Як доводить історія, депутати із чиновниками — дзеркало суспільства. Відтак немає сенсу нарікати на владу, коли виборці такі ж дýрні.
06:00
Полтава
Сучасний квадрокоптер опинився у руках фронтовиків, які каратимуть ворога. Земляки пообіцяли ефективно виконувати бойові завдання.
вчора, 19:23
Полтава
Від початку року в області сталися 4 надзвичайні ситуації, коли вигоріла частина екосистеми. Займання виявляють у суху вітряну погоду.
вчора, 13:45
Полтава
Воїн поліг смертю хоробрих 1 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Тиждень не дожив до свого 51-річчя.
вчора, 06:10
Полтава
На природній водоймі неподалік села Піски викрито чергового браконьєра. Неназваний в інтересах слідства чоловік нарибалив 10 кг біоресурсів.
30 квітня, 14:45
Полтава
Лише на безпосередні ремонтні роботи депутати вирішили витратити не менш як 1,5 мільйона гривень. Здати в експлуатацію планують уже влітку.
30 квітня, 08:18