З наїдками і перешкоджанням журналістській діяльності: у Полтаві розпочалися збори федерації футболу

ПОЛТАВА
06.11.2019, 08:38
З наїдками і перешкоджанням журналістській діяльності: у Полтаві розпочалися збори федерації футболу

Вранці 6 листопада у Полтаві розпочалися збори громадської спілки «Федерація футболу Полтавщини».

Журналістів на збори не впускають. Наразі до приміщення не впустили знімальну групу «Останнього Бастіону» та ще одного незалежного кореспондента.

За повідомленнями знімальної групи, відповідні розпорядження дав безпосередньо очільник федерації, колишній губернатор Валерій Головко.

Вочевидь, Головко намагається уберегтися від будь-яких незручних питань щодо привласнення коштів, які виділяються на розвиток футболу у Полтавській області.

Збори розпочалися з частування учасників і, більш за все, пройдуть у формальному режимі – без прийняття жодних важливих рішень.

Деталі – незабаром у відеосюжеті. 

З наїдками і перешкоджанням журналістській діяльності: у Полтаві розпочалися збори федерації футболу_1

Читайте також:
Полтава
Станом на тепер рівень засміченості водойми жахає навіть старожилів. Нарешті відповідні служби взялися виконувати свої посадові обов'язки.
14:55
Полтава
Підтримка українських захисників — обов'язок кожного громадянина. Тільки спільними зусиллями здолаємо ворога із Московії.
06:10
Полтава
Українці шанують звичаї предків і водночас рішуче допомагають своїм воїнам. Саме в єдності та згуртованості сила нашої нації.
вчора, 20:38
Полтава
Поціновувач незаконної риболовлі завдав шкоди українським біоресурсам на 175 тисяч гривень. Йому загрожують штрафні санкції.
вчора, 14:45
Полтава
Друге за розмірами місто Полтавщини стає енергостійким на тлі постійних ракетних ударів росіян. Усе завдяки підтримці небайдужих французів.
вчора, 06:00
Полтава
Вірний син Полтавщини поліг смертю хоробрих у бою проти ворога на Східному фронті. Тепер він навічно присутній у лавах Небесного Воїнства.
05 травня, 14:07