«33-й рік?» – Софія Федина про обшуки у Марусі Звіробій

28.11.2019, 09:03
«33-й рік?» – Софія Федина про обшуки у Марусі Звіробій

Народний депутат Софія Федина вважає обшуки, які 28 листопада розпочалися у будинку волонтера Марусі Звіробій, хамством з боку Державного бюро розслідувань і проводить паралелі з 1933 роком.

Своєю думкою Федина поділилася у Facebook.

Детективи ДБР вранці 28 листопада прийшли з обшуком до будинку волонтера Марусі Звіробій. Раніше Звіробій із Фединою опублікували критичне щодо нинішньої влади відео. За фактом цього відео проти Федини та Звіробій була порушена кримінальна справа.

«33-й рік? Що за хамство? Що за дика поведінка?», – написала Федина, поширивши онлайнтрансляцію Звіробій про обшук, який у неї проводиться.

Читайте також:
Війна
Сенат у вівторок розгляне законопроєкт про додаткове фінансування пріоритетів національної безпеки, що включає допомогу Україні
09:35
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Політика
Як говорив американський підприємець Генрі Форда, тільки 2 стимули примушують людей працювати. Це — бажання зарплати і страх її втратити.
07:09
Світ
Америка та Європа не просто можуть, але мають підготуватися до того, що буде відбуватися далі у війні. Україна не повинна бути самотньою.
06:00
Політика
У вищому керівництві засіли відверті зрадники та ворожа агентура. Інакше пояснити всі ці «прогресивні ініціативи» ніяк не можна.
вчора, 20:38
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27