​1000 полтавців взяли участь в напівмарафоні містом

ПОЛТАВА
04.09.2016, 12:20
​1000 полтавців взяли участь в напівмарафоні містом

Близько 1000 полтавців взяли участь у забігові, організованому компанією «Нова Пошта».

Полтавські бігуни сьогодні долучилися до напівмарафону вулицями міста. Як стверджують організатори заходу, містяни не вперше біжать різні дистанції у рамках змагання.

– Ми щиро раді, що учасники вибрали для себе наш напівмарафон. Цінуємо кожного спортсмена та любителя, що виходить на старти. Наша команда створила для вас всі умови для досягнення поставлених цілей. Спробужмо зробити так, аби цей день залишився у їхній пам’яті назавжди і дав потужний стимул бігати і долати нові вершини, – зазначив один із організаторів забігу Максим Кривенко.

​1000 полтавців взяли участь в напівмарафоні містом_1

Спортсменам та аматорам було запропоновано 4 дистанції: 1 км.( по вул. Соборності), 3 км. (Корпусний Сад, вул. Монастирська, вул. Пилипа Орлика, вул. Небесної сотні), 10 км.( Корпусний сад, вул. Шевченка, вул. Європейська, проспект Першотравневий) та 21 км.( Корпусний сад, вул. Європейська, вул. Соборності, вул. Пилипа Орлика).

Змагання проводилися також у дитячій категорії.

Переможці на фініші отримали цінні призи.

Зазначимо, це вже другий напівмарафон, організований у Полтаві. 

Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36